Dr. Bártfai Katalin

Rólam

Üdvözöllek, dr. Bártfai Katalin gyógyszerész-természetgyógyász vagyok.

Három évtizeden át szakgyógyszerészként – előbb állami, majd saját tulajdonú patikában – segítettem az embereket egészségük megőrzésében, helyreállításában. Gyógyszerészi munkám során figyelmem inkább a természetes anyagok és a holisztikus gyógyítás felé fordult, ezért a fitoterápia mellett homeopátiás gyógyszerekkel és tanácsadással támogattam a betegeket gyógyulásuk útján.

Látva, hogy mindig újabb, hatékonyabbnak mondott allopátiás gyógyszerek kerülnek forgalomba, és ennek ellenére az emberek egészségi állapota folyamatosan romlik, fokozatosan erősödött bennem az elhatározás, a homeopátia mellett más holisztikus gyógymódok alkalmazására is. Ezért a természetgyógyászat különböző területein további tanulmányokat folytattam, életmód-tanácsadó és terapeuta, valamint bioenergetikus szakvizsgákat tettem, és ayurvédikus babamasszázs-oktatói képesítést szereztem. Tovább mélyítettem homeopátiás tudásomat és megismertem az ősi indiai gyógyító filozófia, az ayurvéda alapjait is.

Felhasználva gyógyszerészi ismereteimet – megválva patikáimtól – természetgyógyászként segítem az embereket egészségük megőrzésében, helyreállításában, mert hiszem, hogy az életmódbeli változtatások és a természettel való összhang megteremtése szolgálja az emberiség jövőjét.

Az egészség megőrzésében alapvető fontosságúnak tartom a prevenciót (megelőzést), melynek ismertetésére tanácsadásaimban is nagy hangsúlyt fektetek.

Az egészséges életmód kialakítása a születéstől kezdődik, kiemelt jelentőségű a test-lélek-tudat egységének megtartása csecsemőkortól az egész életen át. Ezt a holisztikus szemléletet adom át a szülőknek az ayurvédikus babamasszázs-oktatásaim során, amely támogatja a kiegyensúlyozott, harmonikus szülő-gyermek kapcsolat megteremtését, a békés, boldog kisbaba szeretetteli fejlődését.
Tanácsadásaimat ayurvédikus szemlélettel végzem, felhasználva gyógyszerészi és természetgyógyászati ismereteimet.

Hitvallásom:
„Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek,
Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet.”
(Pázmány Péter)

Képesítéseim:

Gyógyszerész Oklevél: SOTE  8/1982
Szakgyógyszerészi képesítés: Országos Szakképesítő Bizottság 177/1992
Természetgyógyászat vizsga: GYEMSZI  542/2014/TGY
Életmód-tanácsadó és terapeuta szakvizsga: ENKK 18/2015/ÉTT
Bioenergetikus szakvizsga: ENKK 7/2016/BIO
Ayurvédikus babamasszázs oktatói Oklevél: Ayurvédia,
Ayurvédikus Masszázs-és Oktató Központ  6/2011-500020

 

Dr. Bártfai Katalin
Gyógyszerész-természetgyógyász
Életmódtanácsadó-és terapeuta
Bioenergetikus
Ayurvédikus babamasszázs oktató

Mobil: +36 30 922 8990
Facebook »